Saturday, July 14, 2007

^di mAnaKan kuCari gAntiE^



--JaLan2 caRi maKan--

hOla all~! today amie, iszah, diana, n rose gi jenjalan kat bandar batu pahat...rancangan awal nak tenyok moviEe~pastuh x jadik...sebabnyer amie selsema lagie...kalo masuk panggung confem demam smule...so, jalan2 je la kat summit, makan KFC, sHopping, pastuh after 2pm pegi BP mall~ plak...buhSan dok summit lelame....


memang round habis la tadi..huhu~penat tak habes lagi nie..tadi amie usha kreta!~huhu...bila lah amie nak dikurniakan sebiji kereta nie kan?=)


~owH kereta impianku~

suasana kat sume tempat tak berape haruk n bzzz cam biase kite tengok...students raamai turun melaka, KL n JB kot...kot la...i p0n x sure..hehe~tapi memang fenomena tadi x same as usual~huhu~sedey gak la x pat teengok harrY potter...cyan diana..nak sangt tengok...xper beli cet rom sudah!=p


~ish..ish..anak sape la nie..xbley tengok kumbang ensem skit =p~
candid jer niey..jangan pecaye..huhu~
k la...nanti cont tulis lagik..dah penat la...esok nak bangun awal...banyak task menanti..=)
~salam~


4 comments:

u'r secret admire said...

owh amie,
jalan2 jer tahu..menghabiskan ptptn!
huh!

eizza said...

amie..berjln sepjg ari tp last2 bwk blik tisu kt watson je~!muahaha!

rose said...

hri yg memenatkn...huhu~~
tp tercapai gk hjt tuk shopg..hehe..=p

amiesensei said...

maner tak tercapainye hajat si rose tuh..byk giler borong~^_^~