Friday, July 13, 2007

~renyai pagi ini~


*gerimis mengundang*
bLurr~ kejap....kadar kelembapan berfikir pagi nie seperti berkadar terus dengn kadar kelembapan bumi di luar sane...sebabnyer baru pas hujan nie..~*i loVe raing scenery*~wink~

rase kemalasan nak pi kuliah....tapi wajib pergi jugak...semalam amie sempat mengusha blogger2 lain yg blog2 diorg jauh lebih mantap+hebat berbanding blog amie yg tak berape nak hebat nie....huhu~tapi x per amie baru nak start n diorg dah lame...so, x bleyh nak compare amie gn diorg la...kita mesti bermula dari bawah kan??baru buleyh succes!...semalam jugak mendapat kritikan2 drp fren of mine~huh~tapi xper..kritikan2 inilah yg menyuntik semangat amie agar terus tegar develope blog nnie...huhu~thanx to all....sebagai seorg blogger, amie mengharapkan lebih banyak comment2 yg lebih membina pada masa akan datang...

stop jap....nak pi kuliah alam sekitar nie... =)
----to be cont-----



balik dr class alam sekitar berfikir sejenak nak buat aper...ain n diana ajak pg daftar SPR kat pejabat pos....n bayar bil api, air sekali...then, kitorunk pgi la kejap pos opis...

muka gembira dah mendaftar SPR! dah 21 tahun mestilah bangga menjadi rakyat malaYsia!hehe~^_^~



nie buktinya kami dah mendaftar!^_^ kepade pembace yg beLom 21 tahun menjelang august iiniey, boleyh la mendaftar 5 tahun akan datang keyh?!huhu~selamat mengundi~

4 comments:

Anonymous said...

aMIE SYG...
hg ni mesti suke hujan sbb best tido kn...haha...
from ur dear..

Anonymous said...

dats me! yaya~

ngeee~
weh awat hang daftar undi kt cni..

nnt kne dtg undi kt cni stp 5thn skali..snggup kah anda?hehehe..

yg aku taw la..xpasti sgt..

amiesensei said...

huhu~
hang memang paham aku...thankiu che'ah...

amiesensei said...

owhh~tidak2 sekali2~mengundi ikut alamat ic la yaya ku sayang..anda telah tersilap paham..huhu~