Thursday, October 4, 2007

nak balekkkk!!!!

esok jumaat, amie akan pulang ker rumah....fuhhhhh!~ minggu nie memang minggu yg meletihkan+memenatkan+menensyenkan = BUSY!......tiap2 hari ader jer bende yg nak kene submit, ader jer bende nak kene present, ader jer appointment sane..appointment sinie....x leyh nak rest langsung......tup..tup...dah nak hari jumaat...keje ader jer yg x siap lagi nie....after balek cuti rayer, ader jer asemen yg nak kene submit lagi....banyaknyerrrrrrr kejeeee!.....rase cam jadi student laie bzzz dr jd kakitangan kerajaannn.....aduh....

kesihatan berada di tahap normal lagi sekarg nie....cuma tak berape nak stabil...mane taknyer panas kat luar tuh...suhu bumi yg tinggi nie boleyh buat org yg sehat p0n jadik sakit....org sakit bertambah sakitttt....

saye...tidak...sabar...nak balek....
erm....bahang aidilfitri kian terasa.....sebb sane sini sibuk org beli belah untuk persiapan hari raye...pastu pegi mane2 p0n org pasang lagu raye...mana lah x terase bahangnyer....erm...so, buatkan amie lg x sabar nak balek....

harii ini merupakan hari last kami berbuka puase di cinie....heheee ^_^...so, sempena hari last nie, kitorg satu rumah akan makan bersama-sama sewaktu berbuka nanti....sebabnyer pasnie ira+ekin+izza...dah tak berpeluang dah berbuka bersama-sama kitorg...sebbnyer sem depan merupakan sem last bagi stud BPA....hurm....cian diorg....so, petg nie, makan sesame la....dekat sinie jer....kat river side...hehehe~

esok dah nak balekkkk!~~~yippppppiiiieeeee~!!!!!sukerrrrnyerrr...dapat jumper mama...dapat jumpe ayah....pastu..sabtu dapat jumper kak mira....!huhu~beshnyerrrrrrrrrrr...nak shoppingggg!heheheee~ ^_*~


k lah readers..tilll ere....

mutiara kata hari ini adalah :-

"memaafkan kesalahan orang lain itu  adalah lebih baik daripada menunggu org lain memohon maaf daripada kita....."




sekian,

~salam aidilfitri~

2 comments:

Nuur said...

testing3x...testing 1 2 3 4 5....

Nuur said...

testing lagi....dapat x?